Oliver Simon Jensen...

Min ønskeliste til min 2 års fødselsdag.. hvis du skulle være interesseret

Det er mig!!

jeg er en lille prut sir´ min mor.. og så er jeg rødhåret.. og tembramentsfuld sir hun og hun skulle snakke.

Siden sidst

Ja så bliver jeg snart 2 år.. wau det er vildt som tiden går.. jeg har fået tænder begyndt at gå og snakker lidt.. Men ikke så meget som da Victoria da hun havde samme alder.. sir mor.. men jeg kan sige muh.. og bil og ko kat kage.. og til storesøsters store morskab.. tis.. og er begyndt at øve på mormor og morfar.

Det har lige været jul.. og jeg har fået en gå-bil af morfar, en brio gravhund og en natlampe af min mor, af mormor og Lars fik jeg en stor lastbil med værktøjskasse til.. der er både en skrue ting i og en hammer, den er sej.. og en maskine der kan skrue borde og dreje når jeg trykker på en knap.. Jeg fik 250kr af farmor og farfar som jeg skal købe dyr for siger mor..

 

Februar 2011

Jeg har sammen med mor besøgt en mand der nussede mig i nakken(kraniosacralterapi hos Michael Chort) , det var smadder dejlig og jeg blev bare SÅ træt at jeg var ved at falde i søvn på vejen hjem i bilen. Mor siger at jeg efter vi besøgte ham er blevet mig selv igen, hvad så det betyder, syntes da jeg hele tiden er mig selv.. hmm.. Manden sagde jeg skulle have nogle bakterier Øhh dem bliver man da syg af hallååå mor!! men de skulle gøre at min mave bliver go igen, så dem får jeg så nu, sammen med vitaminpiller og D-dråber. Vi skal så besøge manden igen om noget tid og så håber mor at min mave er blevet ok, og at jeg ikke hele tiden bliver syg.

 

Jeg er blevet 1år.. WAU...Men jeg kan nu ikke mærke forskeld fra før.. jeg kan stadig ikke snakke eller gå.. men jeg øver mig hver dag.. Men jeg kan noget tegnsprog som mor har lært mig. Jeg kan sige "drikke" og "far" og ved hvad det betyder når mor siger "mere" eller "mad".

Mig på min 1års fødselsdag.. med nyklippet hår...

ja så er mors barsel slut og jeg skal begynde nede hos Maja og Katrine. Jeg har været der nede siden d 4 januar, for at vende mig til det.. Er ikke så glad for at mor går men når jeg lige har fået en trøstekrammer så går det helt ok. Det er helt ok at være der nede for jeg har jo en masse at lege med, der er både Anton, Store Hjalte, William (men han siger ikke så meget) så er der lille Hjalte og han er bare så sød syntes jeg. Der er også et par mere og der begynder snart en ny dreng mere men jeg kan ikke lige huske hvad de hedder.. Maja og Katrine som mine dagplejer hedder kalder os for Brumbasserne.. sødt ikke..

Fik en feeed brandbil af far og mor i julegave...

Fra min barnedåb.. det er farmor der holder mig

 

Mor har oprettet en "børnebørn" konto til mig. Den skal bruges til at spare op til mig når jeg bliver stor, og jeg kan først få pengene når jeg bliver 18år.

Kontoen hedder reg: 1706 - 6273 521 990 det er i Nordea i Asnæs..

Mor siger hun nok skal sørge for at der kommer nogle billeder ind her af mig fra mit liv.

Barnedåben 090809 i "vores" kirke..

Det er så min fam. Christian m. lys, mormor, farmor, farfar, mor med mig, far, præsten, morfar, Victoria og Charlotte foran morfar..

Min grandfætter William klør mig lige i nakken..