Lidt om mig.

 

Jeg hedder M. Simone Jensen (født Nielsen) er udlært Dyrehandler (dyreassistent). Jeg har arbejdet med både grise heste og køer er færdig udlært i Bonnie dyrehandel i Hundige i 1995.

Jeg har altid haft en enorm lidenskab i hunde og har faktisk altid syntes at katte var lige meget.. Hmmm ja sådan er vi jo nogle der har det.. Well en dag flyttede jeg ind et sted hvor der var kat og så var det lige som sket.. de 2 første katte jeg købte var et søskende par af racen Norsk skovkat fra et internat hvor de var blevet indleveret.

 Efter nogle år blev den ene kat blev solgt da han ikke fungerede i en lejlighed på 2. sal, skulle den ensomme pige da have en kammerat, og det skulle være en STOOOOOOOOOOR kat som kunne tæve naboens kat og den der irriterende fremmede han kat som strintede på min sofa.. Så det blev en Coon.. Hun blev ikke en stor kat.. men der boede en Tiger inde i hendes krop, og hun gik bestemt ikke af vejen for at tæve naboens kat.

Her med var vejen til mit hjerte lagt gennem en 4 kg tiger.

 Jeg har haft 3 stk. Amk. Cockerspaniels, 1 papillon, 1Golden Retriver, 1 Rottweiler, 4 schæfer, og 1 Bearded Collie og 1 mops og 1 DSGH

Ud over det at jeg er dyreassistent kan jeg også massere heste.

Jeg ville gerne starte min egen dyrehandler men det vil tiden jo vise om det bliver til noget.

 

I dag har jeg så 2 chihuahuaer 1 lækker schæfer og en datter og en dejlig rødhåret søn født i feb. 2009

Mødte en vidungerlig mand i 07 vi blev gift i 08 og separeret 27.maj 10... Lykken vare ikke evigt..

Vores hus... Det er nu solgt.. og vi må vider i livet...