Chi pigerne

Merrild´s Britney Spears aka  Kylle

Merrild´s Paris Hilton aka Pip

Pip er blevet steriliseret.

Født/dob: 26 November 2008

Race/breed: Chihuahua   

Far/dad: Honey Paj´s Loverboy (crem)

Mor/bitch: Elliot´s Dina (black n´ tan)

Køn/sex: Tæve/birch

Farve: Zobel m/maske

Stambog: DKK

Vægt: 130209 - 1000g 160309 - 1049g   2500g

Tænder: 6+6

øjne:

PL: Fri

 

Født/dob: 26 November 2008

Race/breed: Chihuahua   

Far/dad: Honey Paj´s Loverboy (crem)

Mor/bitch: Elliot´s Dina (black n´ tan)

Køn/sex: Tæve/birch

Farve: Zobel m/maske og hvidt bryst

Stambog: DKK

Vægt: 130209 - 1040g  160309 - 1060g  2300g

Tænder: 6+6

øjne:

PL: Fri

 

                                                                                                                                                                                                  

 

 

ja så skete det.. jeg fik en Chihuahua.. hunden jeg troede jeg aldrig ville få. Eller det vil jo sige jeg ente jo med 2.. Victoria har ville have en chi i mange år, og da vi første mistede lille ib og så Gamlepigen jeanie så var det lige som om at det skulle være nu.

Lille Pip er en lille forsigtig pige som med alt hvad en så lille hund kan mønstre viser hun er lille når Xoltan kommer farende, men ligger hun og sover og han stikker sit store hoved ned til hende bider hun ham i næsen..

Pip har vist valgt Victoria som sin, men hun er jo min, lige som Kylle er det. Da det jo altid vil være MIT ansvar at tage hånd om dem.

 

Kylle.. hun er en rigtig lille trold. Hun er ikke bange for noget og suser ind og ud mellem Xoltan´s ben, hun syntes som sin søster at han er MEGET stor når han sådan kommer farende imod hende, men til forskel for Pip kryber hun ikke sammen på samme måde.

Kylle er vores "bonus hund" da det faktisk slet ikke var meningen vi skulle have 2. Men jeg var MEGET nem at overtale da jeg fik et supertilbud af opdrætteren, og de 2 piger er så glade for hinanden og leger så godt sammen. havde vi kun købt lille Pip tror jeg at vi ville havde fortrudt.

19 Marts 2009.

Hold da op sikke de 2 små kan.. De er nogle værre bisser, laver nummer og ulykker og sjov og ballade når de kan. Kylle har fået tilnavnet Knogleknuseren Kylle.. Pip er stadig en forsigtig lille en, til en grænse, for nogle gange får hun bare NOK af Kylle og så får hun nogle på huden..

Var til dyrlægen med dem forleden og fik den vacc. og tjekket, og alt er som det skal være. knæ og øjne er helt fine også lunger og hjerter er ok. vægten også fin. og de har alle deres tænder skulle jeg hilse og sige fra Dr. Dyr.. *GG*

Mange tak til Lotte og Steen for disse 2 dejlige piger!!

19 september 2009.

Ja så er pigerne snart 1 år gamle.. livet foregår i overhalingsbanen og med 210km/t. De hygger sig og nyder livet som kun en lille Chihuahua kan gøre det. Efter Xoltan er væk er her jo klart meget mere ro, men de prøver da at udfylde tomrummet.

Jeg ved ikke præcist hvor meget de vejer men omk. d 2 kg vil jeg tro. De er begge nogle flotte piger som udvikler sig godt, pelsen er ved at komme rigtigt frem men den mangler selvfølgelig en masse endnu.

Pip elsker at side i solen og nyde solen.. Kylle er Dronningen her og sker der noget sender hun Pip ud som en anden fodtusse for at se om det er farligt, så kommer hun selv bagefter..

Dejlige piger som jeg er så glad for at jeg har fået lov til at købe.. Pip elsker at putte og nusse under dynen hvis hun kan komme til det, og ligge helt op af en, helst på halsen. Kylle lægger sig helst over hoved på puden, men aldrig rigtigt som Pip.. Sjovt så meget forskel der kan være på søskende.

 

Kylle og Pip.. det ses jo tydeligt at Kylle har mere pels en Pip og at hun har en meget mere markeret maske en Pip også.

  

Man kan jo blive meget træt sådan lige pludselig..

 

 

        En voksen Kylle nyder solen på terrassen (pip ligger bagved)                                                    og søster Pip